Сирохман І.В., Лозова Т.М.
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів
Рiк видання: 2008 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Сирохман І.В., Лозова Т.М. Авторський знак: С40 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 616 с.
Шифр: 620.2(075.8) УДК: 620.2 ISBN: 978-966-364-694-7
Аннотацiя: | Викладено вплив різних чинників на формування споживних властивостей крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, наведено їх класифікацію і дано товарознавчу характеристику цих виробів. Розглянуто асортимент, пакування, маркування, вимоги до якості, правила приймання, умови, строки зберігання і процеси, що проходять під час зберігання кондитерських виробів. Підручник включає новітні досягнення науки і техніки, галузей виробництва цукру, кондитерських виробів, матеріал щодо ідентифікації видів, виявлення фальсифікації. Матеріал підручника викладено відповідно до програми дисципліни “Товарознавство продовольчих товарів”. Він розрахований на підготовку бакалаврів і магістрів за напрямом „Товарознавство і торгівельне підприємництво”. Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів. |
| Додаткові відомості щодо назви: | Підручник |
| Відомості про видання: | 2-ге вид., переробл. та доп. |
| Назва серії: | МОН України. Львівська комерційна академія |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
247112 |
|
1 |
0 |
|