укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Сирохман І.В., Лозова Т.М.
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів

Рiк видання: 2008 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Сирохман І.В., Лозова Т.М. Авторський знак: С40 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 616 с.
Шифр: 620.2(075.8) УДК: 620.2 ISBN: 978-966-364-694-7
Аннотацiя:Викладено вплив різних чинників на формування споживних властивостей крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, наведено їх класифікацію і дано товарознавчу характеристику цих виробів. Розглянуто асортимент, пакування, маркування, вимоги до якості, правила приймання, умови, строки зберігання і процеси, що проходять під час зберігання кондитерських виробів. Підручник включає новітні досягнення науки і техніки, галузей виробництва цукру, кондитерських виробів, матеріал щодо ідентифікації видів, виявлення фальсифікації. Матеріал підручника викладено відповідно до програми дисципліни “Товарознавство продовольчих товарів”. Він розрахований на підготовку бакалаврів і магістрів за напрямом „Товарознавство і торгівельне підприємництво”. Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Підручник
 Відомості про видання:2-ге вид., переробл. та доп.
Серія
 Назва серії:МОН України. Львівська комерційна академія
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 247112    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'