укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Баль-Прилипко Л., Крижова Ю.
Ідентифікація та порівняльне дослідження властивостей розморожених зразків м’яса яловичини категорій NOR та DFD

Автор: Баль-Прилипко Л., Крижова Ю. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.25-28
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Продовольча індустрія АПК
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2016
 Номер головного документа:№6
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'