укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Рiк видання:
2016
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
ВП "Паралель"
Мова:
Українська
Обсяг:
48 с.
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Полумбрик М., Пасічний В., Баль-Прилипко Л.В. Оцінка антиоксидантної активності природних сполук
Веретинська І., Слободянюк Н. Фізико-хімічні показники модельних композицій котлет із використанням насіння льону
Баль-Прилипко Л., Морозова М. Як подовжити термін зберігання м’яса курчат-бройлерів
Фефелов А., Попова В. Влияние температуры воды и спирта на еффективность их применения в пищевой промышленности
Баль-Прилипко Л., Крижова Ю. Ідентифікація та порівняльне дослідження властивостей розморожених зразків м’яса яловичини категорій NOR та DFD
Коломієць Ю., Григорюк І. Формування мікробіоти ризосфери і підвищення продуктивності рослин томатів за дії біодобрив
Бейко Л., Мельничук О., Лялик А. Консервування шкірок кавуна
Грушецький Р., Гриненко І. Біологічна продуктивність топінамбура при осінньому збиранні врожаю
Сафаров Ж., Ахмедов Ш., Жумаев Б. Техника и технология сушки лекарственных трав
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Науково-практичний журнал
Номер частини
:
№6
Дата виходу
:
1858-11-17
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'