укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Оболкіна В.
Технології використання нетрадиційних компонентів у кондитерських виробах
Автор:
Оболкіна В.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
с.14-17
УДК:
664
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо назви
Назва документа, в якому знаходиться дана частина
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина
:
2016
Номер головного документа
:
№5
Теми документа
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 66 Хімічна промисловість. Хімічне виробництво
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'