укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Баль-Прилипко Л., Леонова Б., Старкова Е.
Вдосконалення біотехнології солених м’ясних продуктів з використанням багатокомпонентних розсолів

Автор: Баль-Прилипко Л., Леонова Б., Старкова Е. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.4-9
УДК: 606+637
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Продовольча індустрія АПК
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2016
 Номер головного документа:№5
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'