укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Рiк видання:
2016
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
ВП "Паралель"
Мова:
Українська
Обсяг:
48 с.
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Баль-Прилипко Л., Леонова Б., Старкова Е. Вдосконалення біотехнології солених м’ясних продуктів з використанням багатокомпонентних розсолів
Федак Н., Д’яков О. Оптимізація рецептурного складу виробів із заварного тіста
Оболкіна В. Технології використання нетрадиційних компонентів у кондитерських виробах
Бейко Л. Консервування овочів холодом
Сивній І., Оболкіна В., Крапивницька І. Особливості зберігання білково-збивного крему з додаванням горобинового та журавлиного пюре
Баль-Прилипко Л., Леонова Б. Роль упаковки у збереженні якості харчових продуктів
Лазарєва Л., Постоєнко В. Радіологічний контроль меду бджолиного з різних регіонів України
Ковальчук В. Швейцарская технология сыроварения в западноукраинском селе
Бабенко А. Плюсы и минусы восстановленого молока
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Науково-практичний журнал
Номер частини
:
№5
Дата виходу
:
1858-11-17
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'