укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Технологічне обладнання для виробництва виробів з борошна

Рiк видання: 2015 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦП "КОМПРИНТ"
Авторський знак: Т38
Мова: Українська Обсяг: 388 с.
Шифр: 664.6(075.8) УДК: 664.4 ISBN: 978-966-929-040-0
Аннотацiя:У посібнику описане сучасне обладнання і засоби механізації переробки борошна у продукти харчування. Розглянуті конструкції, принцип дії, інженерні розрахунки і способи раціональної експлуатації технологічного обладнання для виробництва борошняних виробів. Теоретичний матеріал підкріплений лабораторними і практичними роботами, запитаннями для самоперевірки. Розрахований для підготовки студентів за напрямами: 6.051701 -харчові технології та інженерія, 6.100102 - процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва, 6.050503 машинобудування, 6.090102 - технологія виробництва і переробки продукції тваринництва і за освітньо-кваліфікаційними рівнями спеціаліста та магістра за спеціальностями: 7.10010201, 8.10010201 -процеси, машини та обладнання агропромислових підприємств, 7.10010203, 8.10010203 - механізація сільського господарства, 8.05050312 - машини та обладнання сільськогосподарського виробництва.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Навчальний посібник
 Номер частини:Ч.1
 Назва частини:Хлібопекарське виробництво
 Відомості про відповідальність:Сухенко Ю.Г., Стадник І.Я., Василів В.П., Сухенко В.Ю. За ред.проф. Ю.Г.Сухенка
Серія
 Назва серії:МОН України.НУБіП України
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 246673    1 0
ЧЗ - Читальний зал 246672    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'