Технологічне обладнання для виробництва виробів з борошна
Рiк видання: 2015 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦП "КОМПРИНТ"
Авторський знак: Т38
Мова: Українська Обсяг: 388 с.
Шифр: 664.6(075.8) УДК: 664.4 ISBN: 978-966-929-040-0
Аннотацiя: | У посібнику описане сучасне обладнання і засоби механізації переробки борошна у продукти харчування. Розглянуті конструкції, принцип дії, інженерні розрахунки і способи раціональної експлуатації технологічного обладнання для виробництва борошняних виробів. Теоретичний матеріал підкріплений лабораторними і практичними роботами, запитаннями для самоперевірки.
Розрахований для підготовки студентів за напрямами: 6.051701 -харчові технології та інженерія, 6.100102 - процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва, 6.050503 машинобудування, 6.090102 - технологія виробництва і переробки продукції тваринництва і за освітньо-кваліфікаційними рівнями спеціаліста та магістра за спеціальностями: 7.10010201, 8.10010201 -процеси, машини та обладнання агропромислових підприємств, 7.10010203, 8.10010203 - механізація сільського господарства, 8.05050312 - машини та обладнання сільськогосподарського виробництва.
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Навчальний посібник |
| Назва частини: | Хлібопекарське виробництво |
| Відомості про відповідальність: | Сухенко Ю.Г., Стадник І.Я., Василів В.П., Сухенко В.Ю. За ред.проф. Ю.Г.Сухенка |
| Назва серії: | МОН України.НУБіП України |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
246673 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
246672 |
|
1 |
0 |
|