Продовольча індустрія АПК
Рiк видання: 2016 Мiсце видання: К. Видавництво: ВП "Паралель"
Мова: Українська Обсяг: 48 с.
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
- Очколяс О., Лебська Т. Стан і перпективи розвитку ринку вершкового масла в Україні
- Тітлов О., Кудашев С. Дослідження процесу підморожування і холодильного зберігання кільки чорноморської
- Коваленко О., Ковбаса В., Нагорний В. Дослідження вмісту акриламіду в картопляних чипсах
- Сичевський М., Романчук І. Кисломолочний продукт геродієтичного призначення
- Дорохович А., Божок О. Використання пребіотика лактулози у виробництві жувальної карамелі
- Грек О., Красуля О. Вплив концентрату білка на консистенцію кисломолочного напою
- Арпуль О.,Слободян О., Макаров О. Приготування курячого філе, шприцьованого імбірним соком
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-практичний журнал |
|