Практикум з технології молока та молочних продуктів
Рiк видання: 2015 Мiсце видання: К. Видавництво: НУХТ
Авторський знак: П70
Мова: Українська Обсяг: 431 с.
Шифр: 637.1(075.8) УДК: 637.1 ISBN: 978-966-612-169-4
Аннотацiя: | У підручнику наведено вітчизняну класифікацію основних груп молочних продуктів та вимоги до їх якості відповідно до сучасної нормативної бази, обґрунтовано режими технологічних операцій, викладено особливості виготовлення окремих видів молочних продуктів із застосуванням сучасного обладнання та раціональних способів виробництва
Для студентів, аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості.
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Навчальний посібник |
| Відомості про відповідальність: | О.В.Грек, Н.М.Ющенко, Т.Г.Осьмак та ін. |
| Назва серії: | МОН України. НУХТ |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
246541 |
|
0 |
0 |
Аб - Абонемент |
246542 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
246543 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
246544 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
246545 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
246546 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
246547 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
246548 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
246549 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
246540 |
|
1 |
0 |
|