укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Рiк видання:
2016
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
ВП "Паралель"
Мова:
Українська
Обсяг:
48 с.
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Куренкова О., Ткаченко Н. Оптимізація жирнокислотного складу спредів
Баль-Прилипко Л., Дерев’янко Л. Корисні властивості кисломолочного продукту та бактеріального препарату наріне
Кос Т., Попова І. Виробництво низьколактозного морозива, збагаченого натуральним вітамінним комплексом
Крижова Ю., Кишенько І. Використання білково-жирової емульсії в технології шинок в оболонці
Сокирко О. Аналітичні методи контролю рівня хімічного споживання кисню у стічних водах м’ясопереробних підприємств
Жеплінська М., Баль-Прилипко Л. Сушіння томатів та їх відновлювальна здатність
Жеплінська М., Баль-Прилипко Л. Отримання концентрованого екстракту з топінамбуру
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Науково-практичний журнал
Номер частини
:
№3
Дата виходу
:
1858-11-17
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'