укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Бровенко Т.
Кулінарне використання столових буряків
Автор:
Бровенко Т.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
с.39-42
УДК:
635+544
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо назви
Назва документа, в якому знаходиться дана частина
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина
:
2016
Номер головного документа
:
№1
Теми документа
УДК/ 5 Математика. Природничі науки/ 54 Хімія. Кристалографія. Мінералогія
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Використан-ня дикої природи/ 635 Городні рослини. Городництво
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'