укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Толок Г.
Мікробіологічні критерії безпеки і якості харчової продукції
Автор:
Толок Г.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
с.37-38
УДК:
614.3+579.26
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо назви
Назва документа, в якому знаходиться дана частина
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина
:
2016
Номер головного документа
:
№1
Теми документа
УДК/ 5 Математика. Природничі науки/ 57 Біологічні науки в цілому/ 579 Мікробіологія
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 61 Медичні науки/ 614 Суспільне здоров'я та гігієна
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'