укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Л.Баль-Прилипко , Крижова Ю., Морозюк Р.
Рецептурні компоненти паштетних консервів профілактичного призначення

Автор: Л.Баль-Прилипко , Крижова Ю., Морозюк Р. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.33-36
УДК: 664.93
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Продовольча індустрія АПК
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2016
 Номер головного документа:№1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'