укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Лісовська Т., Рибак О., Вічко О., Чорна Н.
Термогравіметричний аналіз бісквітного напівфабрикату з кукурудзяним борошном у процесі зберігання

Автор: Лісовська Т., Рибак О., Вічко О., Чорна Н. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.23-28
УДК: 664.681.2
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Продовольча індустрія АПК
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2016
 Номер головного документа:№1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'