укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Рiк видання:
2016
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
ВП "Паралель"
Мова:
Українська
Обсяг:
48 с.
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Сухенко В., Сухенко Ю., Муштрук М. Применение плазменных покрытий для повышения долговечности пищевого оборудования
Ткаченко Н., Севастьянова О., Маковська Т. Жирозамінники вуглеводної та білкової природи в низькокалорійних майонезах
Лісовська Т., Рибак О., Вічко О., Чорна Н. Термогравіметричний аналіз бісквітного напівфабрикату з кукурудзяним борошном у процесі зберігання
Віннікова Л., Пронькіна К. Використання електроактивованої води для гідратації гідроколоїдів
Л.Баль-Прилипко , Крижова Ю., Морозюк Р. Рецептурні компоненти паштетних консервів профілактичного призначення
Толок Г. Мікробіологічні критерії безпеки і якості харчової продукції
Бровенко Т. Кулінарне використання столових буряків
Старкова Е. Багатокомпонентні розсоли у технології м’ясних продуктів
Бровенко Т. Аналіз та перспективи розвитку світових гастрономічних трендів
Баль-Прилипко Л., Морозова М. Система управління безпечністю у виробництві м’яса курчат-бройлерів
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Науково-практичний журнал
Номер частини
:
№1
Дата виходу
:
1858-11-17
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'