укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Стандартизація Сертифікація Якість
Рiк видання:
2015
Мiсце видання:
Харьков
Видавництво:
"УкрНДНЦ"
Мова:
Українська
Обсяг:
с.72
Є складовою частиною документа:
Стандартизація Сертифікація Якість
Складові частини документа:
Баль-Прилипко Л.В., Сокирко О.П. Розроблення технічних умов на твердий відхід очищення стічних вод м’ясопереробного підприємства
Гінзбург М.Д. Що таке технічні бар'єри у торгівлі
Мачульський О.М. Обирай українське !
Березовський Ю.В. Сучасні підходи щодо підвищення якості лляної продукції
Грищенко Ф.В., Зареченська Н.О. Якість харчових продуктів. Аналітичний огляд наукових праць
Шабайкович В.А. Внутрішнє бачення якості продукції
Миронова А.В. Не плутаймо фальсифікат із дієтичними продуктами
Yu.P.Machehin Mathemations foundations in nonlinear dynamics systems
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№5
Дата виходу
:
1858-11-17
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'