Харчова хімія
Рiк видання: 2015 Мiсце видання: К. Видавництво: Кондор
Авторський знак: Х22
Мова: Українська Обсяг: 248 с.
Шифр: 54(075.8) УДК: 54 ISBN: 978-966-351-387-4
Аннотацiя: | Навчальний посібник "Харчова хімія" рекомендовано студентам напряму підготовки "Готельно-ресторанна справа", а також як додаткова література студентам спеціалізацій "Технологія харчування", "Товарознавство продовольчих товарів та комерційна діяльність", "Товарознавство та експертиза в митній справі" денної форми навчання. В ньому представлені такі основні розділи курсу "Харчова хімія": макро- та мікроелементи, ферменти, розчини, основи аналізу та дослілження харчових систем, білки, жири, вуглеводи, вітаміни, харчові кислоти тощо, наведені контрольні питання та перелік рекомендованої літератури. |
| Додаткові відомості щодо назви: | Навчальний посібний |
| Відомості про відповідальність: | Л.Д.Дуленко, Ю.А.Горяйнова, А.В.Полякова, В.Д.Малигіна, І.В.Дітріх, Д.О.Борзенко |
| Назва серії: | МОН України. Донецький нац. ун-т економ. і торг. імені Михайла Туган-Барановського |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
245849 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
245850 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
245851 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
245852 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
245848 |
|
1 |
0 |
|