укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Харчова хімія

Рiк видання: 2015 Мiсце видання: К. Видавництво: Кондор
Авторський знак: Х22
Мова: Українська Обсяг: 248 с.
Шифр: 54(075.8) УДК: 54 ISBN: 978-966-351-387-4
Аннотацiя:Навчальний посібник "Харчова хімія" рекомендовано студентам напряму підготовки "Готельно-ресторанна справа", а також як додаткова література студентам спеціалізацій "Технологія харчування", "Товарознавство продовольчих товарів та комерційна діяльність", "Товарознавство та експертиза в митній справі" денної форми навчання. В ньому представлені такі основні розділи курсу "Харчова хімія": макро- та мікроелементи, ферменти, розчини, основи аналізу та дослілження харчових систем, білки, жири, вуглеводи, вітаміни, харчові кислоти тощо, наведені контрольні питання та перелік рекомендованої літератури.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Навчальний посібний
 Відомості про відповідальність:Л.Д.Дуленко, Ю.А.Горяйнова, А.В.Полякова, В.Д.Малигіна, І.В.Дітріх, Д.О.Борзенко
Серія
 Назва серії:МОН України. Донецький нац. ун-т економ. і торг. імені Михайла Туган-Барановського
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 245849    1 0
Аб - Абонемент 245850    1 0
Аб - Абонемент 245851    1 0
Аб - Абонемент 245852    1 0
ЧЗ - Читальний зал 245848    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'