Поліщук Г.Є., Бовкун А.О., Колесникова С.С.
Технологія сиру
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: НУХТ
Автор: Поліщук Г.Є., Бовкун А.О., Колесникова С.С. Авторський знак: П50 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 151 с.
Шифр: 637.3(075.8) УДК: 637.3 ISBN: 978-966-612-088-8
Аннотацiя: | Розглянуто систематизовану інформацію окремих розділів навчальних дисциплін "Технологія галузі" та "Інноваційні технології галузі", присвячених виробництву натуральних сирів. Викладено вимоги до сировини та загальні технологічні операції для виготовлення сирів, особливості технологій основних груп сирів. Подано апаратурно-технологічні схеми з урахуванням сучасних видів обладнання та раціональних способів виробництва.
Для студентів, аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості.
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Навчальний посібник |
| Назва серії: | МОН України. НУХТ |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
245822 |
|
1 |
0 |
|