Свідло К.В., Лазарєва Т.А., Бачієва Л.О.
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі
Рiк видання: 2013 Мiсце видання: Харків Видавництво: Світ книг
Автор: Свідло К.В., Лазарєва Т.А., Бачієва Л.О. Авторський знак: С24 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 225 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 + 001.89 ISBN: 978-966-2678-09-3
Аннотацiя: | У підручнику викладено роль науки у науково-технічному прогресі, розглянуто основні задачі наукознавства, питання системності та логіки у науковому пізнанні, характерні особливості інформації у дослідницькій роботі, методику наукових досліджень в харчовій галузі, основи патентознавства, форми підготовки наукових кадрів.
Для магістрів, аспірантів, науковців, викладачів вищої школи.
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Підручник |
| Назва серії: | МОН України. Українська інженерно-педагогічна академія |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
245800 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
247564 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
247565 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
247566 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
247567 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
247568 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
245799 |
|
1 |
0 |
|