укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Свідло К.В., Лазарєва Т.А., Бачієва Л.О.
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі

Рiк видання: 2013 Мiсце видання: Харків Видавництво: Світ книг
Автор: Свідло К.В., Лазарєва Т.А., Бачієва Л.О. Авторський знак: С24 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 225 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 + 001.89 ISBN: 978-966-2678-09-3
Аннотацiя:У підручнику викладено роль науки у науково-технічному прогресі, розглянуто основні задачі наукознавства, питання системності та логіки у науковому пізнанні, характерні особливості інформації у дослідницькій роботі, методику наукових досліджень в харчовій галузі, основи патентознавства, форми підготовки наукових кадрів. Для магістрів, аспірантів, науковців, викладачів вищої школи.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Підручник
Серія
 Назва серії:МОН України. Українська інженерно-педагогічна академія
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 245800    1 0
Аб - Абонемент 247564    1 0
Аб - Абонемент 247565    1 0
Аб - Абонемент 247566    1 0
Аб - Абонемент 247567    1 0
Аб - Абонемент 247568    1 0
ЧЗ - Читальний зал 245799    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'