укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Грек О.В., Скорченко Т.А.
Технологія комбінованих продуктів на молочній основі

Рiк видання: 2012 Мiсце видання: К. Видавництво: НУХТ
Автор: Грек О.В., Скорченко Т.А. Авторський знак: Г80 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 362 с.
Шифр: 637.1(075.8) УДК: 637.1 ISBN: 978-966-612-132-8
Аннотацiя:Викладено сучасні технології комбінованих продуктів на молочній основі. Розглянуто особливості технології питних видів молока комбінованого складу сировини, кисломолочних напоїв, сиру кисломолочного та сиркових і сметанних виробів, спредів, сирних і сирних плавлених продуктів, дитячих харчових продуктів, сухих та згущених молоковмісних консервів, комбінованих продуктів на основі маслянки та сироватки. Особливу увагу приділено продуктам сучасного асортименту, в тому числі розробленим у Національному університеті харчових технологій. Це сиркові пасти, згущені молочні консерви з фруктозою, збагачені соєвими білками, сухі багатокомпонентні суміші десертного призначення, сметанні продукти. Представлено технологічні схеми виробництва комбінованих продуктів на молочній основі, обгрунтовано технологічні параметри виробництва. Для студентів, магістрантів, аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів, а також для спеціалістів молочної промисловості.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Підручник
Серія
 Назва серії:МОН України. НУХТ
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 245825    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'