укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів

Рiк видання: 2012 Мiсце видання: К. Видавництво: НУХТ
Авторський знак: Х46
Мова: Українська Обсяг: 311 с.
Шифр: 637.1(075.8) УДК: 637.1 ISBN: 978-966-612-118-2
Аннотацiя:Наведено вітчизняну термінологію молочної галузі. Розглянуто хімічний склад молочних продуктів, які виробляють вітчизняні підприємства України. Подано оновлені дані щодо фізичних характеристик сировини і молочних продуктів. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки "Харчові технології та інженерія". Може бути корисний для фахівців виробничих, науково-дослідних і конструкторських установ, які працюють над створенням нових технологічних процесів, обладнання та продуктів молочної галузі.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Довідник
 Відомості про відповідальність:О.М.Скарбовійчук, О.В.Кочубей-Литвиненко, О.А.Чернюшок В.Г.Федоров
Серія
 Назва серії:МОН України. НУХТ
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 245823    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'