Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів
Рiк видання: 2012 Мiсце видання: К. Видавництво: НУХТ
Авторський знак: Х46
Мова: Українська Обсяг: 311 с.
Шифр: 637.1(075.8) УДК: 637.1 ISBN: 978-966-612-118-2
Аннотацiя: | Наведено вітчизняну термінологію молочної галузі. Розглянуто хімічний склад молочних продуктів, які виробляють вітчизняні підприємства України. Подано оновлені дані щодо фізичних характеристик сировини і молочних продуктів.
Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки "Харчові технології та інженерія". Може бути корисний для фахівців виробничих, науково-дослідних і конструкторських установ, які працюють над створенням нових технологічних процесів, обладнання та продуктів молочної галузі.
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Довідник |
| Відомості про відповідальність: | О.М.Скарбовійчук, О.В.Кочубей-Литвиненко, О.А.Чернюшок В.Г.Федоров |
| Назва серії: | МОН України. НУХТ |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
245823 |
|
1 |
0 |
|