укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Скорченко Т.А.
Технологія молочних консервів

Рiк видання: 2007 Мiсце видання: К. Видавництво: НУХТ
Автор: Скорченко Т.А. Авторський знак: С44 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 232 с.
Шифр: 637.13.7(075.8) УДК: 637.13.7 ISBN: 966-612-068-2
Аннотацiя:Викладено традиційні технології виробництва згущених молочних консервів з цукром, стерилізованих без цукру, сухих молочних продуктів і сумішей для дитячого харчування, особливості технології молочних консервів сучасного асортименту: з фруктозою, комбінованих згущених молочних консервів з використанням совмісної сировини та рослинних жирів, сухих молочних продуктів підвищеної розчинності, багатокомпонентних молочних сумішей, адаптованих дитячих молочних продуктів, сумішей лікувально-профілактичного призначення. Розглянуто причини виникнення вад молочних консервів та заходи щодо їх усунення. Наведено апаратурно-технологічні схеми виробництва молочних консервів з використанням сучасного обладнання. Обґрунтовано технологічні параметри виробництва. Для студентів, аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів, а також для спеціалістів молочної промисловості.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Навчальний посібник
Серія
 Назва серії:МОН України. НУХТ
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 245844    1 0
Аб - Абонемент 245845    1 0
Аб - Абонемент 245846    1 0
Аб - Абонемент 245847    0 0
ЧЗ - Читальний зал 245843    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'