Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум
Рiк видання: 2013 Мiсце видання: Харків Видавництво: Світ книг
Авторський знак: П84
Мова: Українська Обсяг: 168 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 ISBN: 978-966-2678-08-6
Аннотацiя: | Навчальний посібник "Процеси і апарати харчових виробництв: лабораторний практикум" написано як додаток до підручника Черевка О. І., Поперечного А. М. "Процеси і апарати харчових виробництв". У засвоєнні матеріалу цього підручника вагому роль відіграють практичні заняття, на яких студенти за допомогою моделей і макетів вивчають технологічні процеси, будову і принципи дії апаратури, опановують навички розрахунку апаратів і пристроїв.
У навчальному посібнику наявні всі основні розділи курсу "Процеси і апарати харчових виробництв", що вивчаються студентами, магістрами та спеціалістами кваліфікації "інженер-механік" та "інженер-технолог" підприємств харчування та харчових виробництв.
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Навч. посібник |
| Відомості про відповідальність: | О.І.Черевко, В.М.Михайлов, Л.В.Кіптела та ін. |
| Назва серії: | МОН, молоді та спорту України. Харківсьуий державний ун-тет харчування і торгівлі |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
245802 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
245803 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
245804 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
245805 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
245801 |
|
1 |
0 |
|