укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум

Рiк видання: 2013 Мiсце видання: Харків Видавництво: Світ книг
Авторський знак: П84
Мова: Українська Обсяг: 168 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 ISBN: 978-966-2678-08-6
Аннотацiя:Навчальний посібник "Процеси і апарати харчових виробництв: лабораторний практикум" написано як додаток до підручника Черевка О. І., Поперечного А. М. "Процеси і апарати харчових виробництв". У засвоєнні матеріалу цього підручника вагому роль відіграють практичні заняття, на яких студенти за допомогою моделей і макетів вивчають технологічні процеси, будову і принципи дії апаратури, опановують навички розрахунку апаратів і пристроїв. У навчальному посібнику наявні всі основні розділи курсу "Процеси і апарати харчових виробництв", що вивчаються студентами, магістрами та спеціалістами кваліфікації "інженер-механік" та "інженер-технолог" підприємств харчування та харчових виробництв.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Навч. посібник
 Відомості про відповідальність:О.І.Черевко, В.М.Михайлов, Л.В.Кіптела та ін.
Серія
 Назва серії:МОН, молоді та спорту України. Харківсьуий державний ун-тет харчування і торгівлі
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 245802    1 0
Аб - Абонемент 245803    1 0
Аб - Абонемент 245804    1 0
Аб - Абонемент 245805    1 0
ЧЗ - Читальний зал 245801    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'