укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Бухкало С.І.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання)

Рiк видання: 2014 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Бухкало С.І. Авторський знак: Б94 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 412 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 ISBN: 978-617-673-295-2
Аннотацiя:Викладено основи тестових завдань з лабораторного практикуму курсу загальна технологія харчової промисловості за основними положеннями болонської системи навчання з урахуванням фізико-хімічних, біохімічних та технологічних закономірностей на прикладах великотоннажних виробництв. Подані характеристики надають можливість ознайомлення зі складовими технології, аналізу та розрахунку основних показників процесів виробництва харчової галузі. Приведені необхідні розрахункові формули визначення властивостей сировини та продуктів, норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і контрольних задач. Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Підручник
Серія
 Назва серії:МОН України. Нац. техн. ун-тет "ХПІ"
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 245755    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'