укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Бухкало С.І.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи)

Рiк видання: 2014 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Бухкало С.І. Авторський знак: Б94 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 456 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 ISBN: 978-617-673-294-5
Аннотацiя:Викладено основи комплексних інноваційних заходів у загальній технології харчової промисловості за основними положеннями болонської системи навчання з урахуванням фізико-чімічних, біохімічних та технологічних закономірностей на прикладі ресурсо- та енергозбереження. Подані характеристики надають можливість ознайомлення зі сюїадовими курсового та дипломного проектування. Приведені основні розрахункові формули для інноваційних заходів, норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів, тестів і контрольних задач. Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчатьних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Підручник
Серія
 Назва серії:МОН України. Нац. техн. ун-тет "ХПІ"
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 245754    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'