укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

В.Дробот, О.Іжевська, Ю.Бондаренко
Дослідження структурно-механічних властивостей тіста зі шротом насіння льону

Автор: В.Дробот, О.Іжевська, Ю.Бондаренко Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.29-33
УДК: 664.66
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2015
 Номер головного документа:№10

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'