укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Ю.Камбулова, Ю.Звягінцева-Семенець, В.Корзун
Шляхи підвищення якості вершкового крему

Автор: Ю.Камбулова, Ю.Звягінцева-Семенець, В.Корзун Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.10-13
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2015
 Номер головного документа:№9

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'