укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Т.Каліновська, В.Оболкіна, Л.Букшина, А.Згурський
Розроблення технології помадно-кремових цукеркових мас з додаванням напівфабрикатів з виноградних вичавок

Автор: Т.Каліновська, В.Оболкіна, Л.Букшина, А.Згурський Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.15-18
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2015
 Номер головного документа:№7-8

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'