укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
А.Ткаченко
Вплив антиоксидантів природного походження на збереженість печива цукрового
Автор:
А.Ткаченко
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
с.3-6
УДК:
644.6
Є складовою частиною документа:
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
Назва документа, в якому знаходиться дана частина
:
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина
:
2015
Номер головного документа
:
№7-8
Теми документа
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 64 Домоведення
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'