Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2015 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: <Не визначено>
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- Н.Литвин Пароконвектомат: устройство и принцип работы
- В.Лисенко Смазывание форм, листов и рабочих органов оборудования
- В.Семченко Расстоечный шкаф: устройство и принцип работы
- С.Смирнов Суфле и желе. Особенности применения пищевых добавок
- В.Ярмак Зберігання і підготовка до виробництва солі та цукру
- Растворение сиропа и варка
- С.Коломиец Ингредиенты с функциональными технологическими свойствами для хлебопечения
- И.Оникиенко О технологии применения селенпропионикса при производстве пшеничного хлеба
- А.Ткаченко Вплив антиоксидантів природного походження на збереженість печива цукрового
- І.Пахомова Вплив нетрадиційної сировини на якість вафель під час зберігання
- Ю.Мирошник, О.Шидловська, С.Грузда, В.Доценко Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів, збагачених плодовими порошками
- М.Пащенко Способы для повышения подъемной силы дрожжей
- Г.Сидоренко, В.Попов Применения электроконтактного прогрева для выпечки бисквитного полуфабриката
- История лапши быстрого приготовления
- В.Корж Выпечка сдобных хлебобулочных изделий
- Н.Бедрач Выход готовых изделий
- А.Даценко О способности пектинов к студнеобразованию
- А.Ришняк Определение основных показателей качества полуфабрикатов
- Т.Каліновська, В.Оболкіна, Л.Букшина, А.Згурський Розроблення технології помадно-кремових цукеркових мас з додаванням напівфабрикатів з виноградних вичавок
- О.Кравченко, М.Десик, Ю.Теличкун, В.Теличкун Дослідження процеск бродіння дріжджового тіста під тиском
- О.Кобець, В.Доценко, О.Арпуль Використання харчових волокон у борошняних кондитерських виробах
|