Зерно і хліб
Рiк видання: 2015 Мiсце видання: Київ Видавництво: ТОВ"імідж Прінт"
Мова: Українська Обсяг: 68 с.
Є складовою частиною документа: Зерно і хліб
Складові частини документа:
- О.Рибалка Хіба це не злочин, що вміст акриламіду в продуктах, які споживає населення України, практично ніхто не контролює
- 20 років від початку аграрної реформи в Україні. Оцінюють науковці та аналітики
- А.Челомбітко, К.Станкова Рисова листкова нематода. Спалахи її захворювання часом набувають характеру епіфітотій
- Невтішні роздуми про стан техніки безпеки на елеваторах і стиль роботи скороспілих промислових альпіністів місцевого копилу
- О.Захарчук, С.Ткачик, О.Завальнюк Проведемо паралелі між ринками посівного матеріалу світу, Європи й нашої країни
- І.Шувар, А.Шувар, В.Сендецький, О.Тимофійчук Тонна соломи після деструкції препаратом "Вермистим - Д" за вмістом азоту, фосфору та калію рівноцінна 3-5 тоннам якісного гною вологістю 75 %
- Ю.Ткаліч Кукурудзу найкраще вирощувати на фоні оранки
- Л.Бублик, Г.Васечко Гречка найкраще родить поруч з лісосмугами, де зосереджені комахи-запилювачі
- А.Бєлєхіна, В.Костромітін, Т.Шелякіна, Н.Ільченко За впливом на врожайність і якість проса під час його вирощування визначальними залишаються погодні умови
- В.Тимчук, М.Цкхмейструк, Ю.Буряк За агротехнічними вимогами кількість подрібненого посівного матеріалу не повинна перевищувати 1 %, хоча на практиці вона буває з десять разів більшою
- В.Медведєв, І.Пліско Так зване "розумне" землеробство в рослинництві найперше означає м’який перехід від зональних до точних систем
- М.Цандур, С.Сербіна, В.Друзяк Сівозміни із сидеральним або зайнятим паром - оптимальні для грунтово-кліматичних умов Причорноморського Степу
- Завищені норми висіву озимого ріпаку витягують центральний пагін рослини
- А.Кучер Щодо приросту врожайності основних зернових. Вітчизняні аграрії повторюють світові тенденції 10-річної давності
- А.Матвеєва, Є.Павлюкевич У голозерному ячмені замало клітковини, але багато сирого протеїну та обмінної енергії
- О.Ткаліч Становлення інноваційної моделі розвитку аграрної економіки в Україні, звичайно ж, відбудеться
- Люцерна й конюшина в суміші дають найвищий збір протеїну
- Ю.Вожик За допомогою нескладних практичних рівнянь визначають оптимальну роботу польових машин, що функціонують із витратами технологічних матеріалів
- К.Фурсова Основний критерій визначення зрілості насіння соняшнику - його вік
- М.Лісовий, О.Карацюба Позитивно впливають мінеральні добрива на вміст білках й клейковини в зерні озимої пшениці на чорноземах зони степу
- Ю.Носенко Невідновлювані види палива нагромаджуються в надрах землі в 100 разів повільніше аніж витрачаються
- О.Тараріко, Т.Ільєнко Адаптація до змін клімату - чи не найголовніша сьогодні проблема для аграріїв
- Р.Сайдак Оцінимо забезпеченість території України гідротермічними ресурсами з огляду на сучасні кліматичні зміни
- Німецькі селекціонери сповнені оптимізму вивести сорти пшениці, не шкідливі для хворих на целіакію
- В.Тищенко У якому ж напрямі рухається селекція озимої пшениці
- В.Гармашов, І.Беспалов, В.Голощак, В.Баркар, В.Щербаков, А.Сметанко Домінуючі хвороби посівного матеріалу зернових колосових у зоні Південного Степу - альтернаріоз і гельмінтоспороз
- К.Ганзенко Білково-вітамінні премікси можна одержувати за енергозберігаючими технологіями
- Л.Трисвятинський Найбільш складним біологічним порогом для зерна є післязбиральне дозрівання
- Найістотніший вплив на стійкість зерна при зберіганні справляють мікроскопічність і теплопровідність
- О.Бурдо Чимало накопичилося екологічних та енергетичних проблем при зневодненні збіжжя
- О.Юрченко, А.Кочетова, С.Решта У рецептурах комбікормів для курок-несучок украй потрібне насіння льону й тритикале
- М.Ленс Проаналізуємо нові тенденції та відомі методи визначення якості зерна, борошна й тіста
- А.Артюшенко, І.Мікша Оптимальна відносна вологість повітря при зберіганні пшеничного борошна - 65-70 %
- О.Пріщенко, Ю.Новожицька, О.Балагура Які ж грибкові інфекції найчастіше зустрічаються на озимій пшениці в зоні Правобережного Лісостепу
- В.Супрун Чи варто дискутувати щодо одночасного внесення добрив з посівом озимих зернових
- І.Седікова Зернопереробному виробництву у фазі зрілості треба орієнтуватися на лідерство, взявши за основу зниження зартат
- О.Волкова Розглянемо з наукового погляду фінансовий потенціал хлібоприймального підприємства та основні принципи його формування
- Є.Середа Висота насипу зернових в елеваторах і на складах залежить від культури
- А.Начинова, Д.Начинов, С.Шмаков Ефективне все-таки сушіння збіжжя в колонково-бункерних установках з інверторами
- На млинзаводах з короткою технологічною схемою (3-6 пар вальців) можна отримувати і якісну манну крупу, і макаронну крупку (питлівку)
- Н.Наливайко Збіжжя завезли на тік. Тепер готуємо його товарні партії і відбираємо проби для аналізу
- Простежується тісний взаємозв’язок між формою збіжжя гречки та натурною масою
- О.Рибалка У цивілізованому світі добре розуміють харчову цінність натуральних продуктів здорового харчування
- Л.Фадеєв Багато різних ворогів в основної кормової культури
- Л.Фадеєв Ще раз повернемося до оптимальної густоти стояння кукурудзи в ряду й раціональної ширини міжрядь
- В.Супрун Майже стерлася з нашої пам’яті полба, або спельта - найдавніший і невибагливий вид пшениці
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий |
|