укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

О.Бортнічук, Н.Лець, А.Гавриш, О.Неміріч, В.Доценко
Вплив гідролізу лактози сухої молочної сироватки на інтенсивність бродіння тіста

Автор: О.Бортнічук, Н.Лець, А.Гавриш, О.Неміріч, В.Доценко Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.3-6
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2015
 Номер головного документа:№6
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'