укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Г.Дейниченко, Д.Крамаренко, О.Кірєєва
Вивчення реологічних властивостей зернового тіста з додаванням гідролізату з молюсків в процесі замішування та бродіння

Автор: Г.Дейниченко, Д.Крамаренко, О.Кірєєва Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.3-4
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2015
 Номер головного документа:№4

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'