укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

О.Сизоненко, І.Крапивницька, В.Оболкіна, У.Йовбак, Т.Каліновська
Перспективи застосування сиропу із цукрових буряків підвищеної біологічної цінності у технологіях кондитерських виробів

Автор: О.Сизоненко, І.Крапивницька, В.Оболкіна, У.Йовбак, Т.Каліновська Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.10-11
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2015
 Номер головного документа:№3

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'