укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

І.Пахомова, А.Ткаченко, Є.Діденко
Вплив антиоксидантів природного походження на процеси окиснення жирів для кондитерських виробів

Автор: І.Пахомова, А.Ткаченко, Є.Діденко Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.13-15
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2015
 Номер головного документа:№2

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'