укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Е.Билык, Е.Халикова, В.Малиновский, О.Шабельник
Начальная мягкость хлеба - это температура на складе 20-25 С и влажность 65 %

Автор: Е.Билык, Е.Халикова, В.Малиновский, О.Шабельник Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.3-6
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2015
 Номер головного документа:№1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'