укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Ю.Снєжкін, Р.Шапар, Ж.Петрова, Д.Чалаєв, В.Шаврін
Сушити насіннєвий ріпак оптимально за температури 50 С конденсаційним методом

Автор: Ю.Снєжкін, Р.Шапар, Ж.Петрова, Д.Чалаєв, В.Шаврін Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.100
УДК: 631
Є складовою частиною документа: Зерно і хліб
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Зерно і хліб
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2015
 Номер головного документа:№2

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'