укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

М.Загинайло, А.Лівандовський, М.Таганцова, В.Гаврилюк
Звідки ж такі приємні смак, ніжність і м'якість у цукрової кукурудзи

Автор: М.Загинайло, А.Лівандовський, М.Таганцова, В.Гаврилюк Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.94-95
УДК: 633.1
Є складовою частиною документа: Зерно і хліб
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Зерно і хліб
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2015
 Номер головного документа:№2

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'