укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Терзиев С.Г., Ружицкая Н.В., Борщ А.А.
Этапы внедрения инновационных теплотехнологий в производство пищевых концентратов

Автор: Терзиев С.Г., Ружицкая Н.В., Борщ А.А. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.138-142
УДК: 663.918.23
Є складовою частиною документа: Інтегровані технології та енергозбереження
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Інтегровані технології та енергозбереження
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2014
 Номер головного документа:№4
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'