укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Бурдо О.Г., Бандура В.Н., Ружицкая Н.В.
Принципы адресного подвода энергии при переработке пищевого сырья

Автор: Бурдо О.Г., Бандура В.Н., Ружицкая Н.В. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.79-85
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Інтегровані технології та енергозбереження
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Інтегровані технології та енергозбереження
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2014
 Номер головного документа:№4
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'