укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Зайцева Л., Лаврова А.
Влияние муки чиа с высоким содержанием W-3 жирных кислот на показатели качества и пищевую ценность хлеба

Автор: Зайцева Л., Лаврова А. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.31
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2014
 Номер головного документа:№12
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'