Нутриціологія
Рiк видання: 2013 Мiсце видання: Харків Видавництво: Світ Книг
Авторський знак: Н90
Мова: Українська Обсяг: 560 с.
Шифр: 642(075.8) УДК: 642 ISBN: 978-966-2678-13-0
Аннотацiя: | В навчальному посібнику викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, наслідки нестачі та надлишку харчових речовин у раціонах, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетично-модифікованих продуктів та продуктів з функціональними властивостями. |
| Додаткові відомості щодо назви: | Навчальний посібник |
| Відомості про відповідальність: | Під заг. ред. Н.В.Дуденко |
| Назва серії: | МОН, молоді та спорту України |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
244348 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
244349 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
244347 |
|
1 |
0 |
|