укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Нутриціологія

Рiк видання: 2013 Мiсце видання: Харків Видавництво: Світ Книг
Авторський знак: Н90
Мова: Українська Обсяг: 560 с.
Шифр: 642(075.8) УДК: 642 ISBN: 978-966-2678-13-0
Аннотацiя:В навчальному посібнику викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, наслідки нестачі та надлишку харчових речовин у раціонах, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетично-модифікованих продуктів та продуктів з функціональними властивостями.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Навчальний посібник
 Відомості про відповідальність:Під заг. ред. Н.В.Дуденко
Серія
 Назва серії:МОН, молоді та спорту України
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 244348    1 0
Аб - Абонемент 244349    1 0
ЧЗ - Читальний зал 244347    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'