Харчова хімія
Рiк видання: 2012 Мiсце видання: Харків Видавництво: Світ книг
Авторський знак: Х22
Мова: Українська Обсяг: 504 с.
Шифр: 54(075.8) УДК: 54 ISBN: 978-966-2678-07-9
Аннотацiя: | В навчальному посібнику наведено дані щодо будови, фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей основних компонентів сировини та харчових продуктів - білків, ліпідів, вуглеводів мінеральних речовин, вітамінів, та їх перетворення у технологічному потоці. Окремо розглянуто роль води у харчових системах.
Наведено характеристику основних функціональних класів харчових добавок, їх технологічні властивості, місце у сучасному раціоні харчування людини, гігієнічне регламентування у продуктах харчування.
Приділено увагу безпечності сировини та харчових продуктів.
Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів напрямів підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія", 6.030510 "Товаро-знавство і торговельне підприємництво" та 140101 "Готельно-ресторанна справа". Крім того, посібник може бути рекомендований аспірантам та науковим співробітникам.
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Навчальний посібник |
| Відомості про відповідальність: | Євлаш В.В., Торяник О.І., Коваленко В.О. та ін. |
| Назва серії: | МОН, молоді та спорту України. Харківський держ. у-т харчування та торгівлі |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
244345 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
244346 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
244344 |
|
1 |
0 |
|