укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Харчова хімія

Рiк видання: 2012 Мiсце видання: Харків Видавництво: Світ книг
Авторський знак: Х22
Мова: Українська Обсяг: 504 с.
Шифр: 54(075.8) УДК: 54 ISBN: 978-966-2678-07-9
Аннотацiя:В навчальному посібнику наведено дані щодо будови, фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей основних компонентів сировини та харчових продуктів - білків, ліпідів, вуглеводів мінеральних речовин, вітамінів, та їх перетворення у технологічному потоці. Окремо розглянуто роль води у харчових системах. Наведено характеристику основних функціональних класів харчових добавок, їх технологічні властивості, місце у сучасному раціоні харчування людини, гігієнічне регламентування у продуктах харчування. Приділено увагу безпечності сировини та харчових продуктів. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів напрямів підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія", 6.030510 "Товаро-знавство і торговельне підприємництво" та 140101 "Готельно-ресторанна справа". Крім того, посібник може бути рекомендований аспірантам та науковим співробітникам.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Навчальний посібник
 Відомості про відповідальність:Євлаш В.В., Торяник О.І., Коваленко В.О. та ін.
Серія
 Назва серії:МОН, молоді та спорту України. Харківський держ. у-т харчування та торгівлі
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 244345    1 0
Аб - Абонемент 244346    1 0
ЧЗ - Читальний зал 244344    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'