Методичні рекомендації до лабораторних робіт з курсу "Мікробіологія галузі" для студ.-бакалаврів напряму 6.051701 "Харчова технологія та інженерія"
Рiк видання: 2014 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТНТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 83 с.
Шифр: 576.8(07) УДК: 576.8
| Відомості про відповідальність: | Укладач: М.Д.Кухтин |
| Загальні зауваження: | МОН України. ТНТУ імені Івана Пулюя. К-ра харчової біотехнології і хімії |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
107/14/1 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
107/14/2 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
107/14/3 |
|
1 |
0 |
|