укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Методичні рекомендації до лабораторних робіт з курсу "Технічна мікробіологія" для студ.-бакалаврів напряму 6.051701 "Харчова технологія та інженерія"

Рiк видання: 2014 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТНТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 112 с.
Шифр: 576.8(07) УДК: 576.8
Відомості щодо назви
 Відомості про відповідальність:Укладачі: М.Д.Кухтин, О.С.Покотило
Примітки
 Загальні зауваження:МОН України. ТНТУ імені Івана Пулюя. К-ра харчової біотехнології і хімії
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 106/14/1    1 0
ЧЗ - Читальний зал 106/14/2    1 0
ЧЗ - Читальний зал 106/14/3    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'