укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з курсу "Технічна мікробіологія" для студ.-бакалаврів напряму 6.051701 "Харчова технологія та інженерія"
Рiк видання:
2014
Мiсце видання:
Тернопіль
Видавництво:
ТНТУ
Авторський знак:
М54
Мова:
Українська
Обсяг:
112 с.
Шифр:
576.8(07)
УДК:
576.8
Відомості щодо назви
Відомості про відповідальність
:
Укладачі: М.Д.Кухтин, О.С.Покотило
Примітки
Загальні зауваження
:
МОН України. ТНТУ імені Івана Пулюя. К-ра харчової біотехнології і хімії
Теми документа
УДК/ 5 Математика. Природничі науки/ 57 Біологічні науки в цілому/ 576.8 Паразитологія
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
ЧЗ - Читальний зал
106/14/1
1
0
ЧЗ - Читальний зал
106/14/2
1
0
ЧЗ - Читальний зал
106/14/3
1
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'