укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Йовбак У., Оболкіна В., Карпович І.
Оптимізація технологічних параметрів структуроутворення желейної глазурі на основі морквяного пектиновмісного соку

Автор: Йовбак У., Оболкіна В., Карпович І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.8-9
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2014
 Номер головного документа:№9
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'