укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Осипова Г., Пригарина О., Пожаркина Е.
Бобовые культуры в зерновых макаронных изделиях повышенной биологической ценности

Автор: Осипова Г., Пригарина О., Пожаркина Е. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.45-48
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2014
 Номер головного документа:№7-8
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'