укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Симакова И., Макарова А., Носова А.
Ьиологический анализ жирового компонента снеков длительного хранения и жиров, используемых для их производства

Автор: Симакова И., Макарова А., Носова А. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.38-39
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2014
 Номер головного документа:№7-8
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'