укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Каліновська Т., Крапівницька І., Брановицька Т.
Розробка технології переробки виноградних вичавок з отриманням пектиновмісних напівфабрикатів для кондитерської промисловості

Автор: Каліновська Т., Крапівницька І., Брановицька Т. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.6-11
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2014
 Номер головного документа:№7-8
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'