укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Рибак О.М.
Загальні технології харчової промисловості. Розділ "Технології м’яса і м’ясних продуктів"

Рiк видання: 2014 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТНТУ
Автор: Рибак О.М. Авторський знак: Р49 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 64с.
Шифр: 664(07) УДК: 664 + 637.5
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт
Примітки
 Загальні зауваження:МОН України. ТНТУ імені Івана Пулюя. К-ра харчової біотехнології і хімії
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 96/14/1    1 0
ЧЗ - Читальний зал 96/14/2    1 0
ЧЗ - Читальний зал 96/14/3    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'