укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Рибак О.М.
Загальні технології харчової промисловості. Розділ "Технології м’яса і м’ясних продуктів"
Рiк видання:
2014
Мiсце видання:
Тернопіль
Видавництво:
ТНТУ
Автор:
Рибак О.М.
Авторський знак:
Р49
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
64с.
Шифр:
664(07)
УДК:
664 + 637.5
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт
Примітки
Загальні зауваження
:
МОН України. ТНТУ імені Івана Пулюя. К-ра харчової біотехнології і хімії
Теми документа
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Використан-ня дикої природи/ 637 Продукція домашніх тварин та дичини/ 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 66 Хімічна промисловість. Хімічне виробництво
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
ЧЗ - Читальний зал
96/14/1
1
0
ЧЗ - Читальний зал
96/14/2
1
0
ЧЗ - Читальний зал
96/14/3
1
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'